CCP Wormhole Flota

CCP već neko vreme organizuje trening sesije koje za cilj imaju da pomognu novim igračima u EVE sandbox-u. Zapravo već neko vreme traju sesije druge ture treninga koja će kulminirati ovog petka, 27.decembra u 17:00 sati po lokalnom (EVE) vremenu. Ovoga puta članovi community tima će organizovati flote koje će lutati po wormhole sistemima. Biće organizovane dve flote; jedna će biti sastavljena od pripadnika Caldari i Amarr rasa, a druga od Gallente i Minmatar pilota.

Vreme zbora za obe flote je u 17:00 sati po EVE vremenu, sa namerom da se krene u 18:00. Mesto okupljanja je sledeće:

1. Caldari & Amarr – Litiura I – Caldari Constructions Production Plant
2. Minmatar & Gallente– Ivar IX – Moon 4 – Brutor tribe Bureau

Ne postoji nikakvo ograničenje u brodovima, mada se predlaže da se ne leti ni u čemu većem od cruiser-a zbog prolaska kroz crvotočine i njihovih masa. Ukoliko je ukupna masa brodova u floti veća od mase koju crvotočina može da podnese, može se desiti da jedan deo flote bude ostavljen. Takođe ne postoji ograničenje u starosti pilota, ali ukoliko flote budu „udarile“ u plafon od sto pripadnika po floti, noviji igrači će imati prednost.

Ovo je odlična prilika za sve koji hoće da se zabave lutajući kroz wormhole sisteme. Više informacija možete naći u postu na zvaničnom EVE Online forumu.

Ostavi komentar

*