Dobrodošli

Svima koji su se tek pridružili ili razmišljaju o pridruživanju redovima besmtrnika želim da poželim dobrodošlicu u Novi Eden. Takode želim da zahvalim svima koji su direktno ili indirektno učestvovali u ovom projektu, pa makar to bilo i ono “Kad će bre biti gotovo?” :)

Cilj projekta je da ovaj portal postane stanica za sve EVE pilote iz Srbije kako bi dobili informacije ne samo o razvoju igre (što se može pročitati i na glavnom .com portalu), već i o srpskim korporacijama i igračima, kao i zanimljivostima u EVE Online svetu. Već radimo na kreiranju foruma na kome će sami igrači moći razmenjivati informacije i iskustva.

Kao što ste već možda imali prilike da vidite na naslovnoj strani portala, imaćemo i nagradne igre u kojima ćete moći da dobijete neku od vrednih nagrada unutar same igre. Za početak, 1.decembra ove godine ćemo jednom igraču, od svih koji su se prijavili na naš form na naslovnoj strani, dodeliti besplatan PLEX koji se može prodati na marketu za ISK ili iskoristiti za jednomesečnu pretplatu.

Pored forma na naslovnoj stranici gde se možete prijaviti za nagradnu igru, možete nas kontaktirati preko naše stranice za kontakt i poslati pitanja, sugestije, kritike, pa čak i neku pohvalu ako baš hoćete :)

Pored ovog portala, postoji i Facebook grupa koju ćemo objaviti ovde i zvanično samo da je malo sredimo obzirom da sam je lično pokrenuo odavno ali nisam je baš puno sređivao pa nisam zadovoljan kako trenutno (ne)izgleda :) Sredićemo grupu, napraviti Facebook stranicu, a planiramo i nešto i za Twiteraše :)

EVE Online je veoma dinamično okruženje, i ovaj portal je u samom začetku pa vas sve molim za razumevanje i strpljenje ukoliko neki delovi nisu urađeni korektno ili do kraja, kao što je situacija sa forumom ili činjenica da sajt nije “responsive” što takođe planiramo pa ćete moći bez problema da mu pristupite preko svog mobilnog smart telefona ili taba. Sa ovim u vezi vas sve molim da nam na svaku nepravilnost koju ste uočili ukažete putem naše kontakt stranice.

Necu objašnjavati ništa u vezi same igre, obzirom da sve informacije možete dobiti na stranicama ovog portala. Što se mene tice, tu neću mnogo daviti, samo ću dati par informacija ako nekog uopšte zanima :) Moj glavni ingame karakter je Balcanis, a u EVE Online svet sam prvi put ušao 2009.godine, mada EVE univerzumom putujem i pod drugim imenima (što ćete i sami zaključiti obzirom da je Balcanis malo mlađi). Ne smatram da znam SVE o svim aspektima igre, ali sam za poslednjih pet godina prošao dosta. Igrao sam solo, bio CEO jedne strane korporacije od preko 100 ljudi, živeo u HS, Lowsec, Nullsec, i Wormhole sistemima, trgovao, vadio rude i upravljao fleet operacijama u cilju vađenja rude, učestvovao u PvP flotama, učestvovao u Ratovima Frakcija (Faction Warfare)… Bez obzira na navedeno, nisam najpametniji i ne znam sve o svemu, ali imam iskustva a i veze sa pilotima koji jesu dobri u različitim stvarima pa ako mogu da pomognem u bilo čemu, tu sam. Možete me dodati ingame, a ako nisam online ili ne odgovaram pošaljite EVEmail, rado ću odgovoriti.

Još jednom “Dobrodošli” i “Fly safe”.

Balcanis

Ostavi komentar

*