Dodatne Karakteristike

dodatne karakteristike

Update kvaliteta života i atmosfere u EVE-u se stalno razvija i napreduje da bi održao korak sa novim proširenjima.

GAMEPLAY

Održavanje zrakova broda i pljačka plena - Uništavanje Ship Maintenance Array-a (SMA) sada daje istu šansu za dobijanje plena kao i sve druge olupine u EVE-u. Svi brodovi koji su pristali na SMA i preživeli uništavanje će biti dostupni u olupini. Brodovi će morati da se izbace iz olupine pre nego što im se pristupi, jer ne mogu da se ubace u tovar i ne može da im se pristupi direktno iz olupine. SMA olupine će takođe biti deo plena, zato što za neke, pljačkanje flote jednostavno nije dovoljno.

Brzi Raketni Bacači – Pružanje više stope pucanja, ali i manji kapacitet municije i vremena punjenja od postojećih istih delova, Brzi Raketni Bacači pružaju nove strategije u borbi protiv manjih brodova. Oštećenja prednjeg dela dovode do smanjenja performansi posle nekog vremena, čineći ih veoma efektnim za brze, iznenadne napade, međutim, korišćenje u dužim razmenama nije preporučljivo.

Više mesta za prepravljanje vaše Tech 3 krstarice – Igrači u potrazi da zamene podsistem ili dva sada mogu da koriste Starbases (POS) u vlasništvu igrača, Mobilne depoe i servise opremanja brodova da bi ih promenili. Tech 3 piloti, posebno oni od vas koji žive u crvotočina prostoru, budite zahvalni svojoj lokalnoj CSM reputaciji za ovo.

Grafika i zvuk

Smrt u HD-u – Vaš leš njegove okolne krhotine su nadograđene na veći nivo detalja i rezolucije – plutajući zamrznuti spomenik da prikaže ispravnu odluku ili podlost koja je bila odgovorna za njegov nastanak.

Jump Gate Animacije – Dolazne i odlazne kapije sada izgledaju i zvuče drugačije jedna od druge, omogućavajući vam da razlikujete one na vašoj strani koji odlaze od nekih novih pridošlica.

Poboljšani Warp Bubble Efekti – Nove distorzije i varijacije boja omogućavaju vam da identifikujete vrstu bubble-a.

  • Zelena – mobile warp disruptor
  • Plava – warp disruption probe
  • Crvena – warp disruption field generator

Dopune nivoa detalja – Svi brodovi sada imaju nivo detalja informacija za svoje teksture, poboljšavajući upotrebu memorije EVE klijenta.

Atmosferski Zvuci sa Sunca – Ambijentalni tonovi su stvoreni da poboljšaju okruženje u blizini sunaca.

Korisnički Interfejs

Menadžment Flote UI – Organizujte svoju flotu i “X up” brže. Dovedite pilote sa gotovo bilo koje pilot liste, reorganizujte odrede dodeljuljte komadante sa lakim i brzim drag-and-drop funkcijama. Novo krilo i tim kolona je takođe dodat na osnovu povratnih informacija od CSM-a.