EVEBLK besplatni sajtovi

Praznici su definitivno iza nas što govori i to da više niko ne priča o njima :) Nekima od nas je bilo teško izaći iz prazničnog raspoloženja, ali to svakako ne znači da smo spavali i dangubili. :) Iako se stvari čine mirnim, mi smo zapravo radili naporno na daljoj transformaciji portala. Uspeli smo da jedan veoma važan projekat, koji smo planirali od samog nastanka portala, privedemo kraju.

Demo EVEBLK

Kao što možete naslutiti iz slike gore, pokrenuli smo uslugu koja će, nadamo se, zajednici igrača doneti mogućnost da sebe, svoju korporaciju i/ili alijansu prezentuju na bolji i izbiljniji način, pa čak i pomogne u organizaciji. EVEBLK Portal je krenuo sa uslugom hostovanja sajtova za igrače, korporacije i alijanse koja ne nosi sa sobom samo vizuelnu prezentaciju u vidu sajta, već i druge povoljnosti kao email nalozi za sve zainteresovane igrače i ukupan prostor na disku od 1GB za svaki nalog/sajt gde će moći da smeštaju sve što im je potrebno a u vezi je EVE Online. Veoma je važno napomenuti da je sve ovo APSOLUTNO BESPLATNO za sve zainteresovane.

Više o samom hosting planu i onome što on uključuje možete videti na http://eveonline.rs/hosting-plan-eveblk-sajtova/. Na ovoj stranici ćete moći da pročitate da je “ograničeni pristup” kao usluga besplatna, a “pun pristup” iznosi 200M ISK mesečno. Šta to zapravo znači? Sajtovi koje EVEBLK Portal nudi su napravljeni tako da korisnici sajta mogu imati dva nivoa pristupa. “Ograničeni” nivo pristupa sa kojim se može menjati samo sadržaj sajta, što se odnosi na tekst i slike, kao i integrisanu arhivu vesti koji funkcioniše na principu bloga. Nije omogućena promena izgleda sajta i proširenje funkcija osim onih već dostupnih. “Pun pristup” vam daje upravo to, pun Admin pristup sajtu i svim njegovim elementima. Dakle, možete menjati izgled, proširivati dodatnim funkcionalnostima itd. Za one koji su upoznati sa WordPress platformom, to je npr. kao razlika između WordPress.com i WordPress.org. Bilo kako bilo, mi vam nudimo obe mogućnost, a nudimo vam i svoju pomoć u modifikaciji i održavanju sajta, za određenu nadoknadu u ISK-u naravno. Samo da napomenemo da je inicijalna postavka sajta sa naše strane apsolutno besplatna. Dakle, vi dobijete kompletno funkcinalan sajt na raspolaganje a ukoliko želite više od toga, na raspolaganju smo vam.

Demo EVEBLK

Sajtovi koje nudimo su za sada dostupni u dve varijante iste predefinisane teme, a demo verzije možete videti i uživo na http://demo1.eveonline.rs/ i http://demo2.eveonline.rs/. Kako se ne bismo ponavljali ovde u tekstu, predlažemo da pročitate ono što piše u boxu na samoj naslovnoj stranici kao i na stranici http://demo1.eveonline.rs/vise-o-nama/, odnosno http://demo2.eveonline.rs/vise-o-nama/. Tu je u detaljima objašnjena struktura sajta, dostupne funkcionalnosti, kao i neke osnovne informacije od značaja za ovu uslugu.

Kao što je slučaj sa svim online uslugama, tako i sa ovom koju pruža naš portal, postoje određena pravila i uslovi korišćenja, koja možete pročitati na stranici http://eveonline.rs/pravila-uslovi-koriscenja-eveblk-sajtova/. Sa rastom baze korisnika i pojavom novih situacija koje nismo ovim pravilnikom predvideli, tako će se i on dopunjavati i menjati.

Kao autor ovog teksta, sa pozadinom EVE Online igrača, bivšeg CEO-a korporacije od preko 100 ljudi, a ujedno i pripadnika IT industrije, mogu reći da smatram da ova usluga koju smo pokrenuli na EVEBLK Portalu pruža ako ne sve onda najveći deo onoga što je potrebno korporacijama i alijansama vezano za vebsajt kao sredstvo prezentacije, pa i alatke za bolju organizaciju svoje korporacije tj. alijanse.

Molimo sve zainteresovane za otvaranje naloga tj. pokretanje sajta, da nas kontaktiraju putem naše kontakt stranice na http://eveonline.rs/kontakt/.

Kao što možete videti, daleko od toga da smo sedeli skrštenih ruku jer je sve ovo realizovano u periodu od Božića na ovamo. Zato i kasnimo sa prošlonedeljnom retrospektivom koju inače šaljemo početkom svake nedelje svim zainteresovanim na EVEmail, jer smo želeli da ne propustite vest o ovome. Nadamo se da će ova usluga odgovoriti na vaše zahteve, a kao i uvek otvoreni smo za vaša pitanja, komentare, savete, kritike. Kao i do sada, možete nas kontaktirati preko foruma, kontakt stranice na portalu i FB stranice.

Samo još želimo da napomenemo da ovo nije nikako kraj ove priče, jer ćemo i dalje raditi na unapređenju ove usluge u smislu ponude više raznolikih tema i funkcija sajtova. Ovo ne važi samo za ovaj segment već za kompletan projekat EVEBLK Portala.

Nakon svega rečenog nas interesuje vaše mišljenje i da li smatrate da smo ovim ponudili nešto dobro i nešto što vama ili vašoj korporaciji/alijansi može koristiti?

Ostavi komentar

*