EVE Online Forum je počeo sa radom

Što bi rekli englezi ili amerikanci, ili ko god već ko priča engleski a izmislio je frazu “Without further ado” iliti bez daljeg odlaganja želim da vas obavestim da je aktivirana EVE Online forum sekcija na našem i vašem portalu EVEBLK. Do njega možete doći jednim klikom na sličicu na naslovnoj stranici koja kaže “Budite deo naše zajednice” ili direktno preko linka http://eveonline.rs/forum/index.php.

Za sve vas koji ste već posetili naš portal u zadnjih 5 dana koliko je već funkcionalan, primetićete da je ime portala promenjeno u EVEBLK. I ako je inicijalno zamišljen kao pilot projekat portala za lokalnu zajednicu, drago mi je da mogu reći da je već par dana nakon pokretanja veliki deo šire zajednice pokazao interesovanje za ovim portalom kao jedinstvenim hub-om svih pilota sa ovih prostora. Zato bih svima još jednom poželeo dobrodošlicu.

Nemojte misliti da stajemo ovde, jer to jednostavno nije tačno. Već smo krenuli dalje sa radom na unapređenju portala i ostalih delova kao što su blog i forum. Uskoro očekujemo i zvanično odobrenje CCP-ja za rad portala, a u najavi imamo otvaranje raznih sjajnih rubrika na blogu, intervjue sa nekim od prestavnika kompanije, kao i sa nekim od živih legendi EVE univerzuma sa ovih prostora.

Zato vas još jednom pozivam da nas redovno pratite i registrujete na forum portala.

Veliki pozdrav svima!

Balcanis

4 Responses to “EVE Online Forum je počeo sa radom”

Read below or add a comment...

  1. [BALEX]mrakan says:

    Pozz Balcanis. Drago mi je da imas energije zapoceti ovakav projekt. Bukmarkiran si ;)

  2. Nikola says:

    bravo cestitam :)!!!!!

  3. Polako, polako… Novi Eden će uskoro biti naš!

Ostavi komentar

*