Gerila Stil Ratovanja

gerila stil ratovanja

Taktika okrnji džina se pojavila, omogućavajući malim flotama odmetnika da postanu briga uporištima alijansi.

Zamislite da naizgled nedodirljiva alijansa sprema napad na novu teritoriju. Proveravajući status proizvodnje brodova, saznaju da je konstrukcija odložena zbog nedostatka materijala. Zabrinuti, kreću da traže pogrešne procene i greške, čak i da ispituju svoje članove o mogučoj krađi. Ne znajući da ste vi postavili Mobilne Siphon Jedinice na njihovim strateškim instalacijama, kradući bezbroj ključnih materijala koji su bezbrižno ostavljeni nezaštićeni.

Mobilne Siphon Jedinice omogućavaju igračima da poremete proizvodnju i kradu materijale od struktura u vlasništvu igrača (POS). Oni se razlikuju od drugih mobilnih objekata na nekoliko načina:

  • Oni ne treba da budu usidreni
  • Nema čekanja da ih dovedete u online status
  • Može im se slobodno pristupiti ili ih napasti. Ne dobijaju se zastavice kriminalca ili osumljičenog za ove akcije.

Koje materijale jedinica prikuplja?

Mobilna Siphon Jedinica može da prikuplja sirove materijale od zraka mesečevih harvestera i obrađen materijal sa prostih reaktor zraka. Veći prioritet imaju neobrađeni materijali ako su oba dostupna. Ne može da prikuplja alhemijske izlaze. Krađa se dešava na proizvodnom ciklusu (jednom na sat), jer crpi iz proizvodnje, a ne iz skladišta.

Zar neće POS topovi odmah da unište jedinicu?

POS topovi ne napadaju automatski Siphon Jedinice. Igrači mogu da preuzmu ručnu kontrolu nad topovima i pucaju na Siphon Jedinice.

Mogu li drugi igrači da kradu od moje Siphon Jedinice?

Svako može pristupiti skladištu i uzeti stvari iz njega. Kada selektujete Siphon Jedinicu možete da vidite koliko je puna. Ne pravite istu grešku kao nemarna alijansa koju ste pokrali. Pratite vaše jedinice.

Mogu li da postavim više jedinica na jedan POS?

Više od jedne siphon jedinice može biti raspoređeno na isti POS. Prikupljaju po redu po kom su postavljeni.

Sada imate dovoljno znanja da budete opasni. Idite, i postanite trn u oku nekog velikog konglomerata.