Duh Objekti

Duh Objekti

Rubicon uvodi Duh Objekte, veoma retke, pružajući brzo hakovanje i borbene izazove sa jedinstvenim novim nagradama kojih nema nigde drugde u EVE-u.

“Mi smo tiha laboratorija, u sred ničega. Već smo napravili dovoljno napredka sa transportnom tehnologijom reinženjeringom naših ljudi – ili ukrali od drugih odmetnika koji su ga prvi reinženjirali. Na kraju se svodi na isto – da možemo efikasno da prebacimo svoje poslovanje skoro gde god poželimo.”

Bolje utvrđeni nego odkriveni objekti, duh objekti imaju više slojeva bezbednosti da zadrže nepozvane napolju.

Duh Objekti su naoružani da vas drže napolju a Imperije su izdale upozorenja da se držite dalje od njih. Za EVE pilota to znači samo jednu stvar – neumorno ih skenirati i probiti se unutra.

Novo hakovanje i borbeni izazovi

Dolazak do Duh Objekta pokreće skriveni tajmer. Ako ne uspete da hakujete vaš ulaz pre nego sto istekne vreme, upozorenje će biti poslato vlasnicima objekta, prizivajući dobro naoružanu bezbednosnu flotu da napadne vaš tim.

Sami objekti se sastoje od niza četiri sigurnosna sistema. Svaki od sistema mora biti hakovan i uspešno ugašen da bi ste pristupili stavkama unutra. Neuspeh hakovanja bilo kojeg od četiri pokreće sigurnosni sistem a objekat će učiniti sve što je neophodno da zaštiti svoj sadržaj.

Duh Objekti su retke nalazi , ali one mogu biti otkrivene u svim regionima prostora, uključujući Imperije, nullsec i crvotočina prostore, svaki nivo nudi drugačiji oblik izazova od drugih.

Jedinstvene Nagrade

Piratske frakcije su koristile ove tajne istraživačke kapacitete da razviju implante za warp-poboljšavanje koji bi im pomogli u njihovim napadima. Zajedno sa blagom skrivenim u okviru ovih sefova nalaze se nacrti i materijali koje možete iskoristiti za njihovu proizvodnju, oduzimajući im planiranu prednost i eventualno zarađivanje dosta ISK-a u procesu.

Pročitajte Jedini izlaz je kroz” da bi ste odkrili više o tome ko je kreirao Duh Objekate i zašto.