Isis

vaš lični vodič za brodove EVE-a

Postoji mnogo izbora u EVE-u, i InterBus je tu da pomogne pilotima da planiraju brodove i veštine koje su im potrebne putem intuitivnog, interaktivnog vodiča.

InterBus identifikacioni sitem brodova (ISIS) mapira brodove u EVE-u po frakciji, grupi i ulogama da bi dao pilotima vizuelni pregled šta se nalazi ispred i šta bi trebalo da treniraju da bi mu pristupili.

ISIS pomaže novim igračima da odkriju koje su opcije njihovih brodova i da vide izbore koji se otključavaju dok treniraju veštine. Formirani igrači žele da budu mentori novim regrutima i imaju koristan alat na raspolaganju da pomognu svojim polaznicima i da ih usmere prema njihovim izabranim brodovima ili ulogama.

Dok istražujete ISIS, muzika i zvučni efekti će uticati na rase, frakcije ili grupe koju pretražujute, pomažući novim pilotima da izgrade svest o razlici visokog nivoa među brodovima. ISIS takođe nudi obilje informacija što dublje idete. strelica preko stavke će dovesti do prikazivanja informacionog balončića sa dodatnom frakcijom, grupe broda , ili informacijama o brodu.

Interaktivan i uporan, ISIS je dizajniran da radi sa vama, zadržavajući lokaciju koju ste poslednji put gledali u brodskoj karti i vodeći vas tamo sledeći put kada je otvorite. ISIS ističe brodove koji su upravo odključani i nova dostignuća, od poslednjeg otvaranja.