Mobilne Strukture

mobilne strukture

Smanjujući zavisnost od imperijinih postrojenja, piloti Eve-a su počeli proizvodnju pristupačnih, mobilnih struktura da podrže svoje operacije.

Imperije strahuju da ste počeli da rastete van njihove kontrole. CONCORD strahuje da je vaš rast nedostatak poštovanja prema njihovom autoritetu. Koji je bolji način da se pošalje poruka “Ovo je sada naš univerzum” nego da se uselite i postavite svoju radnju odmah ispod njihovog nosa. To je hrabar potez, i biće posledica, ali to nikad pre nije zaustavilo pilota pa neće ni sada.

EVE Online: Rubicon uvodi sledeće mobilne strukture: Depoe, Tractor jedinice, Cynosural Inhibitore i Siphon jedinice. To su privremeni objekti, namenjeni prvenstveno za ličnu upotrebu.

Mobilni Depoi

Mobilni Depoi obezbeđuju montažne objekte i skladišni prostor za njihove vlasnike. Zato što mogu da se rasporede u bilo koji sistem u poznatom svemiru, postoji par ograničenja, gde i kada pilot može da ih instalira. Mobilni Depoi mogu biti napadnuti ali su čvrste strukture i mogu ući u 48-časovni režim pojačane zaštite ako im se štit svede na 25%.

Iako su privremeni, oni traju nedeljama pre nego što se raspadnu. Oni su idealni za lične i male bande rudarskih operacija, i pružaju izuzetnu udobnost kada se putuje u regione gde su stanice nedostupne ili rizične za putovanje.

Trenutno, tri različita modela mogu biti proizvedena. Osnovni Mobilni Depo, “Wetu” Mobilni Depo i “Yurt” Mobilni Depo.

Mobilne Tractor Jedinice

Igrači koji rade misije, rejting piloti i lovci na dronove su upoznati sa grabuljanjem svih kontejnera i olupina tokom ili posle bitke. imajući corp mate-a, alt ili spreman Noctis obično pomaže, ali postoji drugi način. Mobilna Tractor Jedinica stavlja automatizovani sistem tractor zraka na raspolaganje, u kombinaciji sa masivnim skladištem za sve što prikupi.

Zbog bezbednosnih razloga, tractor zraci su konfigurisani da prikupljaju samo sa olupina vlasnika jedinice i olupina koje su napuštene. Kao i sa drugim objektima, Mobilne Tractor Jedinice se mogu napadati i napadač će dobiti zastavu osumljičenog zbog svojih postupaka.

Mobilni Cynosural Inhibitor

Dovoljno mali da može da stane u skladište jedne krstarice. Kada se Mobilni Cynosural Inhibitor rasporedi i aktivira stvara lokalno polje cyno ometanja da bi ponudio nivo zaštite od neželjenih posetilaca. Kada je aktivan, svaki novi cyno koji se aktivira u njegovom dometu biće blokiran, jedini izuzetak je Black Ops Cyno. Ove strukture su rasporedive samo u Low Sec i Null Sec svemiru, jer nemaju nikakvu efektivnu funkciju u High Sec svemiru.

Mobilne Siphon jedinice

Svaka nova tehnologija koja nije originalno kreirana za rat će na kraju biti pojačana ili redizajnirana za tu svrhu, i mobilne strukture nisu drugačije. Mobilna Siphon Jedinica ima samo jednu upotrebu – da uzima od struktura igrača sirovine i obrađene materijale.

Zato što ove nevaljale jedinice podižu mobilne strukture na jedan novi nivo, mi smo posvetili jedan poseban odeljak za njih. Pročitajte Gerila stil Ratovanja za više informacija o ovoj Rubicon funkciji.