Par reči admin-a portala

Poštovani prijatelji, ljubitelji EVE Online univerzuma, svi vi hardcore igrači, casual igrači i entuzijasti koji razmišljaju o tome da se priključe verovatno najvećem sandbox-u na planeti Zemlji u ovom trenutku.

Kada sam započinjao ovaj portal imao sam viziju o tome šta želim da on jednog dana postane, a to je centralni hub za sve igrače EVE Online univerzuma, nove i stare u svakom smislu te reči. Znam da zvaničan forum EVE Online u velikom delu već predstavlja za EVE zajednicu ono što ja želim da postignem sa ovim sajtom. Međutim, ono što meni lično smeta kod zvaničnog EVE Online foruma, kao i bilo kog drugog jeste da je često pun spamova i suvišnih i zaista nekorisnih komentara velikog broja učesnika, pa je iste veoma teško administratirati i pretražiti za korisne informacije. Drugi deo onoga što sam želeo da portal sa sobom donese jesu sveže vesti u smislu novina i izmena koje CCP sprema za blisku i daleku budućnost a vezano naravno za EVE Online.

Međutim, iz velike želje da portal izgleda što je bolje moguće i tekstovi budu savršeni u svojoj formi, negde usput sam ispustio iz vida svoju gore spomenutu viziju koju sam imao prilikom pokretanja ovog portala. Pre svega mislim na različita iskustva i priče ljudi iz prve ruke koja mogu direktno pomoći igračima bilo da su tek započeli svoju avanturu u EVE Online sandboxu ili već imaju višegodišnje iskustvo u mnogim aspektima EVE Online univerzuma. Sa ovim u vezi odlučio sam da pokušam da to promenim i posvetim se tome da portal bude upravo ono kakvim sam ga u samom početku zamislio, a to je kao centralni hub informacija koje mogu direktno pomoći igračima u aktivnostima kojima su posvećeni u EVE sandbox-u.

Naravno, ono što će se na portalu pojavljivati kao vodiči ili informacije o trikovima koje možete iskoristiti neće biti apsolutno znanje uklesano u kamenu. Stoga pozivam sve ljude da umesto slanja neumesnih i beskorisnih komentara na nešto što bude napisano a sa čime se ne slažu, smisleno napišu svoje mišljenje ili napišu informacije o alternativnim načinima kako se nešto može uraditi. Ovo nije kritika namenjena bilo kome, već jednostavno poziv za vođenje konstruktivne diskusije umesto eventualnog slanja besmislenih komentara koji u suštini ne mogu pomoći bilo kome.

Na kraju, želeo bih da pozovem sve zainteresovane koji žele da pišu na bilo koju temu, bilo da je u pitanju neka zanimljivost, autorski tekst, ili jednostavno određenog znanje ili deo znanja, trik i slično iz određenog aspekta EVE Online kao što je trgovina, život u LowSec-uWormhole svemiru, NullSec-u, da se javi preko kontakt stranice.

Ostavi komentar

*