PLEX dobitnici

Prošlog meseca iz više razloga nismo izvlačili dobitnika mesečne nagrade u vidu PLEX-a za 30 dana, a nadamo se da se u budućnosti tako nešto neće dešavati. Prošli dobitnici nagrada su bili za mesec decembar i novembar 2013.godine, a mi želimo da ispravimo nepravdu i ovoga puta dodelimo po jedan PLEX dvojici dobitnika, za januar i februar 2014.

EVE Online PLEX

Dobitnik naše nagradne igre za januar mesec je Ivan Aleksić aka Eve Logan. Na žalost, za dobitnikom februarske nagrade smo još uvek u potrazi. Ukoliko ne uspemo da stupimo u kontakt sa njim do ponedeljka, nagrada u vidu mesečnog PLEX-a će otići nekom drugom.

Srećnom dobitniku želimo sve najbolje a ostalim učesnicima puno sreće početkom aprila.

Takođe bismo želeli da iskoristimo ovu priliku i zamolimo sve učesnike da se ne prijavljuju za nagradnu igru više od jedanput. Nema razloga da se prijavljujete za nagradu svakog meseca. Time se ne uvećavaju vaše šanse iz razloga jer skripta za izvlačenje dobitnika prvo uklanja duplikate na osnovu više kriterijuma kao što su ime, email adresa i IP adresa, pa tek onda nasumično iz preostalih rezultata izvuče dobitnika.

Unapred hvala.

One Response to “PLEX dobitnici”

Read below or add a comment...

  1. Antihrist Pripravnik says:

    Ivane, sine… pa ti još igraš :P

Ostavi komentar

*