Potrebne informacije

Želim svima da se zahvalim na rečima hvale koje ste uputili putem Facebook-a i naše kontakt stranice. Drago mi je da već posle samo 24 sata od “zvaničnog” početka ovog portala toliko vas je pisalo i takođe se prijavilo za našu nagradnu igru.

Kao što sam napomenuo u svom prvom postu, glavni cilj portala je razmena informacija i objavljivanje vesti pre svega vezano za srpku komunu u EVE univerzumu. Sa tim u vezi potrebna nam je vaša pomoć. I ako sam lično u igri već nekoliko godina, iskren da budem, nisam imao toliko susreta sa igračima iz Srbije. Par njih koje znam, ili sam zaboravio njihova imena ili jednostavno više nisu u igri. Dakle, ono što nam je potrebno je spisak imena svih srpskih korporacija i igrača iz Srbije bilo da su članovi srpskih ili stranih korporacija. Razlog tome je što želimo da stupimo u kontakt sa svakim od njih kako bismo čuli njihove priče, iskustva kao i to šta se trenutno dešava. Možete početi od svojih ingame imena, a onda jednostavno proširiti listu na sve ostale iz Srbije čija imena su vam poznata. Želim napomenuti da bilo koje ime, igrača ili korporacije, kao i bilo kakva informacija o istim neće biti objavljena bez njihovog prethodnog odobrenja, igrača lično ili u slučaju korporacija, njihovih CEO-ova.

Molim vas da u ovu svrhu upotrebite form na našoj kontakt stranici http://eveonline.rs/kontakt/.

Na kraju želim da napomenem da uspeh ovog portala će umnogome ako ne i najvećim delom zavisiti od vas, samih igrača i predstavnika srpske komune u Novom Edenu. Zato se unapred zahvaljujem na svakoj pomoći koja će učiniti da EVEOnline.rs postane ponos EVE pilota iz Srbije.

Hvala. Veliki pozdrav!

Balcanis