Rubicon 1.1 glasine

Pre dva dana je procurela vest o tome šta nova 1.1 verzija poslednje ekspaznije Rubicon može doneti sa sobom. Iako ništa od ova nije zvanično ni na bilo koji drugi način potvrđeno od strane CCP-a, izvor ovih informacija je isti čovek od koga su 24. Septembra potekle glasine o tome nekim promenama u Rubiconu, kao što su Rapid Heavy Missile Launchers, HiSec POCOs, i još nekoliko stvari. Ime ovog izvora je Tandi, takođe poznat i kao Sarmatiko ili Myronik.

Mada nema nikakvih slika niti bilo kakvih drugih čvrstih dokaza, Tandi ističe da neke od novina koje dolaze u verziji 1.1 su nove mobilne strukture (Bounty Monitor, Dscan Disruptor, Decoy Unit) i novi modul za Marauder-a pod nazivom The Bastion.

Kao što smo napomenuli, ne postoje nikakvi zvanični detalji o gore navedenom a njihovi sami nazivi su već postali izvor velikog broja špekulacija.

Bounty Monitor

Za ovu strukturu sam naziv govori da ima veze sa Bounty sistemom koji je po mišljenju najvećeg broja igrača u mnogome još uvek loš, nedovoljno dobro razrađen i osmišljen. Da li će ovo biti uvod u izmene same mehanike sistema ili će samo pružati neku vrstu informacija vlasnicima u sistemima u kojima su postavljeni, ostaje da se vidi.

DScan Disruptor

Iako može imati određenu ulogu u PvP-u, najveću implementaciju ove strukture možemo videti u PvE oblasti, naročito u ratting sistemima koji su najpopularniji u NullSec delu EVE univerzuma.

Decoy Unit

Ovo je po mišljenjima pilota koji su upućeni u ove glasine, najintrigantija struktura od svih spomenutih. Razlog je u tome što može svoju upotrebnu vrednost može imati i u PvP i u PvE. Kao deo PvP borbi, možda će pomagati u pružanju lažnih rezultata skeniranja, dok u PvE sistemu ista se može koristiti kao način da se odvuče pažnja NPC brodova. Kao i za prethodne dve, informacije i ovoj strukturi su još uvek samo nagađanja.

Poslednja od novina koje smo spomenuli a nema veze sa strukturama je vezano za Marauder tačnije dodatak spektru kompatibilnih modula za ovu vrstu brodova. Funkcija The Bastion modula bi mogla biti povećanje broja aktivnih meta na trinaest.

Koliko su ove glasine istinite pokazaće vreme, a mi ćemo vas svakako obavestiti ako saznamo još nešto o poslednjoj verziji Rubicon ekspanzije.

Srećan početak nove radne nedelje :)

Balcanis

Ostavi komentar

*