Sertifikat Remonta

sertifikat remonta

Sistem sertifikata je revidiran i ažuriran, kako bi vam pomogao da isplanirate koje veštine su vam potrebne da ostvarite svoje ciljeve u EVE-u.

Nema najboljeg puta u EVE-u, samo najbolji put za vas. Odlučivanje šta da se trenira da bi se pravilno napredovalo može biti obeshrabrujuće, zbog čega je Sistem sertifikata revidiran i ažuriran, kako bi vam pomogao da isplanirate koje veštine su vam potrebne da ostvarite svoje ciljeve u u EVE-u.

Sistem je jednostavna smernica, fokusirana da vam pomogne da razumete šta bi bilo najbolje da se trenira sledeđe. Svaki brod sada ima niz sertifikata, tako da lako možete da zamislite koliko dobro možete da letite i da ih opremite ili šta ćete morati da trenirate da to uradite. Sertifikati su takođe ažurirani i dodati za uobičajene karijere, kao što su planetarni menadžment, upravljanje korporacija, proizvodnju, preradu i promet, resursa.

Neke promene iz starog sistema:

  • Nesting je sada nestao i svi uslovi za jedan sertifikat nalaze se na tom sertifikatu
  • Sertifikati će sada biti automatski potvrđivani. Nema više potrebe da se ručno donose.
  • “Sertifikat” kartica će biti ubačena u okviru “Skill” kategorije u Character Sheet-u i biće sortirani po istim grupama, jer su povezani jedan sa drugim.
  • Sertifikat tooltips su ažurirani da prikažu tačan opis onoga što oni zapravo rade.

Takođe smo dodali ono što mi zovemo brodski “masteries” .brod mastery level-a je zbirka svih sertifikata istog nivoa dodeljenih tom brodu.

Mastery level i neophodno znanje