Warp se Menja

warp se menja

Fizika warp ubrzanja je napravljena sa više dinamičnosti, dajući novi smisao fraze “Warp Pogon Aktivan.”

Mali brodovi će sada dostići warp brzinu i usporiti ispod-warp-a brže, with the opposite holding true for the lumbering beasts at the other end of the spectrum.

Vaš napadač je upravo postao mnogo veća pretnja.

Kada borbena krstarica razbije vaš napad i počne da isključuje warp, još uvek imate brzinu u svoju korist. Napadač koji se brzo uskladi i pojuri svoj plen može prvi da stigne do odredišta, i sačeka u zasedi da bi ponovo nanišanio svoj plen. Pitanje je, možete li izdržati dok vaša flota ne stigne?

Vaš izviđač je upravo postao dosta efikasniji.

Vaša fregata dolazi do brzine brže nego što možete da kažete “Warp Pogon Aktivan” što znači da ste verovatno stigli, povezali informacije i lansirali se na sledeću tačku pre nego što predmet vašeg izviđanja čak i shvati da je bio prikaz na ekranu njegovog radara. luda brzina je konstantna za vašeg izviđača, skačući između asteroidnih pojaseva brže nego što je potrebno da pristane na stanicu.

Vaš industrijski brod je upravo stekao malu prednost u bekstvu od borbene krstarice.

Oni su vas primetili, ali još uvek niste mrtvi. Ako je vaš industrijski brod poravnat kao što treba da bude, imate brzinu na vašoj strani. Da, koristili smo “brzinu” i “industrijsku brod” istoj rečenici i kada vozite svoj brod i vi bi trebali, takođe. Imate bar dve sekunde prednosti u odnosu na borbenu krstaricu koje mogu napraviti svu razliku tokom manevra za izbegavanje.

Warp promene u Rubicon-u znače nove taktike, nova oprema i nove konfiguracije flota će ubrzo početi da se pojavljuju, i oni nesvesni promena mogu biti uhvaćeni nespremni. Širite dalje do corp drugova i saveznika, jer znanje je… da, znaš ostatak.